Författare: Andronicus Torp och Magdalena Hansen, Yoga och Tantralærere på Natha Yoga Center

Om den "normala" älskog ofta, för den man han är en reflex av fram- och återgående rörelse i en bestämd försök att ejakulera, den tantriska orgasmen en hyberbevidst åtgärd som är helt återhållsamma. Idag sexualitet är en mycket viktig del av en glad och harmoniska relationer. Tyvärr, sexualitet på många sätt försvagats. Det är främst på grund av vissa grundläggande missuppfattningar om orgasm, tillfredsställelse och sexualitet. Tantra är en andlig vetenskap, som erbjuder moderna människan en nyckel till ett harmoniskt förhållande: Den tantriska orgasm.

Den sexuella tantra är att kontrolere orgasm

De flesta människor har hört talas om Tantra och lika många har en åsikt om tantra. Tantra ses som allt från "sex med rökelse" till "täta kön" och "introverta orgasmer". Till exempel nyligen tog en damer tidningen en berättelse om "läckra sex med tantra", där två så kallade tantrikerna berättade glada om det, de kallar för tantra. Tantra var för dem "frekvent sex" - också med lanseringen av mannens hand!

Mannen kommer inte att utlösa i en tantrisk orgasm

Det är en grundläggande missuppfattning att tala om tantra och frisättning samtidigt. Det är som att äta kött och vara vegetarian samtidigt. Grunden för sexuella tantra är "återhållsamhet" eller "brahmacarya" - bibehållande av sexuella vätskor. Kontinens organ för mannens fall att han avstår från släpp (och förlusten av energi), och i stället styra orgasm på ett sätt så att energin går genom ryggraden och expanderar hela hans väsen. Den intensiv känsla - som orgasm ger - utökas och förstärkas med "kontrollerad orgasm" eftersom den utlösande faktiskt byta orgasm. Den grundläggande missförstånd om den manliga orgasmen är att det ligger i frisläppandet. Men om du experimentera, hittar du att orgasm och utlösning är separata - och att utsättningen är inte den faktiska orgasm.

Släppet leder till stora energiförluster för mannen. När mannen lyckas undvika att utlösa, "rädda" Han därmed energi, medan paret uppnår en mycket stor betydelse: älskog handling förlängs avsevärt och paret undviker problemen förknippade med alltid korta sexuella handlingar. Som få människor i princip erkänna.

Mannen är eld - kvinnan är vatten

Problemen kan förklaras på följande sätt:

I tantra sägs det att människan är som eld och kvinnan är som vatten. Elden brinner lätt, men lika lätt igen. Vattnet å andra sidan tar tid innan det blir varm, men det håller också värmen länge. Samma sak gäller för de sexuella energier. Mannen påslagen snabbt, men snabbt blir nöjda. Kvinnan tar tid innan hon blir varm, men hon är fortfarande i sin tur varmt länge. Denna tidsmässiga mångfald ledare såg i vanlig sexualitet, till frustration när mannen nöjda långt innan kvinnan. Studier visar att kvinnor behöver i allmänhet att älska i 30 till 40 minuter innan de får en orgasm. För människan är det ca 7 minuter!

Tantra öppnar för intimitet och ömhet

Problemet slutar inte här. För efter utlösning är mannen knackade för energi och utmattad. För de flesta män, innebär detta att de vill sova eller att vara för sig själva. Få fortsätter intim handling med intensiv kärlek för övergång. De gör inte för att de helt enkelt har förlorat den sexuella energin som gav dem en önskan att smeka och intimitet. För kvinnan är det sällan bekväm när man vänder ryggen, sluta intimitet - och antingen slå på TV: n, en cigarett eller börja snarka.

Det är inte bekvämt, eftersom kvinnan behöver ömhet och kärlek efter älskog. Det sägs att mannen ge kärlek för att få sex medan kvinnan på andra sidan ger sex för att få kärlek. Därför är bristen på intimitet efter älskog hjälpa förstöra relationen på lång sikt, helt enkelt därför att kvinnan inte känner sig älskad i ett kritiskt ögonblick. Tiden för älskog är kritisk, eftersom mannen och kvinnan har öppnat upp för varandra och visade vissa grundläggande känslor.

Den tantriska orgasmen är vägen till mycket mer än intensiva upplevelser i sängen. Förutom de positiva hälsoeffekterna av att bevara den sexuella energin, paret får - med den tantriska orgasmen - en nyckel till intimitet, intensitet och extas. De har ett sätt där de kan vara lika, att de båda upplever extas - och inte racing på orgasm.

Men vad är vägen till den tantriska orgasm- särskilt separation av orgasm och utlösning?

Den normala orgasm kan delas in i tre faser.

• Det första steget är orgasm, är det andra steget vad vi kallar "Point-of-No-Return", det tredje steget är den faktiska release.

• I det första steget - orgasmen - är mannen konfronteras med sin grundläggande makt och styrka, som ligger i intensiteten av vad han känner. Ofta känslan (och energi) så stark att mannen i orgasm "förlora sig". Han kan inte förbli vid medvetande när han konfronteras med de kraftfulla energier. Han förlorar kontrollen över de kraftfulla sexuella energier.

• Det andra steget följer automatiskt och omedelbart efter. Med "Point-of-No-Return" är könsvätskor släppts från sädesblåsor och utlösning är i praktiken startade.

• Det tredje steget är att förhindra att den aktuella tidspunkt.Grunden de flesta män inte själva erfarenhet orgasm och utlösning som kan separeras är att de tre stegen avvecklas i mindre än en sekund.

Vägen till den tantriska orgasm kan förklaras på två nivåer.

På abstrakt nivå är hemligheten med den tantriska orgasm förblir man medveten i mitten av intensiva känslor och därigenom bevara kontrollen över energi.

På ett mer konkret fysisk nivå kan man göra följande: Han kan välja att stoppa hans rörelser med orgasm, men innan "Point-of-No-Return". När intensiteten är (för) hög, kan det vara fördelaktigt att andas och iaktta total tystnad - ". Stormen är över" tills Andningen är viktigt och nyckeln är att genom inandning hållna intensitet (t.ex. orgasm kan förlängas) och utandning avbruten intensitet. Paret kan spela med andningen beroende på vilken effekt de vill uppnå.

Således, parat med några enkla metoder förlänga kärlek och uppleva extas tillsammans. Det ger varje par en solid grund för att utveckla relationen.

Skillnaden mellan "normala" kärlek och tantrisk.

Den normala sexuella akten kan delas in i fyra faser.

• Den första fasen är upptakten i allmänhet vad som händer är att man får en erektion och kvinnan blir våt.

• Den andra fasen är laddningen av sexuella energier, den sexuella akten. Andnings rytm, puls och blodtryck ökade och i allmänhet finns det en känsla av spänning i kroppen.

• Den tredje fasen är orgasm. Den bebyggda sexuell energi sprids från könsorganen till hela kroppen. Mannen får utlösning och varumärken, om han är lycklig, kort glimt av orgasm före utlösning rinner hans sexuella energi.

• Den sista fasen är nedgången. Kroppen lugnar ner och medvetande som ofta försvinner under orgasm avkastning. Problemet är mycket tydlig.

De fyra faserna av tantrisk älskog

Den tantriska älskog skiljer sig i grunden från den "normala". Tidsmässigt är längre och kan lätt leda till flera orgasmer för både mannen och kvinnan. I grund och botten finns det också fyra faser, dock är fundamentalt annorlunda från den "normala" älskog.

• Den första fasen är naturligtvis uppvaknandet av sexuell lust, är viljan att älska vaknat.

• Den andra fasen omfattar upptakten, som faktiskt kan pågå från en halvtimme till en timme för att ge kvinnan tid att aktivera sina energier och därmed göra det lättare för mannen att kontrollera dem under älskog.

• Efter förspel, naturligtvis den sexuella akten. Det som här separerar tantriska älskog är att tantrikkerne har lärt sig att orgasm och utlösning är inte en enhet, men dessa kan separeras. Samma process gäller för kvinnor som måste undvika de explosiva orgasmer där det finns en brist på energi. Vägen för en kvinna att känna att hon hade en kontinent orgasm är att om hon efter orgasm har samma eller till och med ökad sexuell energi var orgasmen kontinenten, om inte, har hon förlorat hela eller delar av din sexuella energi. Men kvinnor är Naturals. Det krävs ofta bara en teoretisk analys, till en kvinna som vill kan träna tantra.

• Om vi ​​tittar på effekterna av den "normala" och den tantriska älskog är de första baslinjedata till "normala" orgasm slutar med den erotiska energin slösas bort oåterkalleligt och värdelös genom utlösning, vilket också kärlekens intensitet minskade mycket jämfört med hur det var i början av sex. Mot detta finns det ingen påtvingad stängning av tantriska kärlek. När sexuella energier transmuteras (omräknat) och sublimeras (höjas till högre energi) genom implosiva orgasm utan utlösning, finns det ingen förlust av energi och älskog kan fortsätta så länge som de älskande vill. Kärlek är också blir mer och mer intensiv ju längre det kommer då inte att presentera någon förlust av energi.

De tantriska orgasmer varar längre och mer intensiv

Kronologiskt den "normala" orgasm mycket kort, för de flesta män, endast en bråkdel av en sekund, varigenom en nostalgisk längtan efter sin skimrande manifestation. De tantriska orgasm poster i början också bara en kort stund, men så småningom kommer varaktigheten att handla om sekunder, minuter och slutligen är det faktiskt möjligt att ha orgasm tillstånd av intensiv lycka i timmar, både under och efter älskog.

Den "normala" orgasm är begränsad till den fysiska kroppen. Den tantriska orgasmen kontrast sprider sig till hela ditt väsen, fysiskt, känslomässigt och mentalt. Det ger en känsla av tillfredsställelse på alla nivåer i ditt väsen. På samma sätt, en genom den tantriska praktiken upptäcker att du har mer energi under dagen, ditt humör förbättras, behovet av sömn minskar avsevärt, stress och mer relaterade symtom försvinner helt, sjukdomar botas och relationen utvecklas snabbt i en positiv och harmonisk riktning.

Om den "normala" älskog ofta, för den man han är en reflex av fram- och återgående rörelse i en bestämd försök att ejakulera, den tantriska orgasmen en hyberbevidst åtgärd som är helt återhållsamma. I de tantriska texter sägs det att det sätt du agerar i sovrummet återspeglas i sina vardagliga handlingar. Detta innebär att om du är medveten, fokuserad och kärleksfull i sin älskog kommer successivt också bli detta hela sitt liv. Om din älskog Däremot är en reflex strävan efter personlig njutning, är det naturligtvis detta kommer att återspeglas i din vardag.

Tantrisk orgasm är osjälviska

Slutligen, ledaren för den "normala" kärlek till fäst och självisk önskan, känner du att du har hans partner och känner rätt att kontrollera detta. Likaså försvinner kärlek och lust varandra, uppslukas av de okontrollerade sexuella begär. Den tantriska älskog ledare motsats till växande kärlek mellan älskare och omvandlingen av den sexuella energin, till en känsla av inre försoning och varaktig lycka, som en av ömhet och tacksamhet ger till sin älskade.