Thai Tantra ©, den nye och anderlunda typen tantra massage der i original udgaven kun kan udføres på en enkel klinik i Malmø, Blue Diamond. Thai Tantra ©, härrör från den ursprungliga Tao tantrisk massage och erbjuder här en möjlighet att prova olika varianter av Thai Tantra ©. Tantra massage är inte bara fokuserat på könsorganen, utan på hela kroppen, så varje erotiske spot på kroppen vill blive berört. Många män, kvinnor och par har funnit denna Tantraform ganska inspirerande og bruker det som et nytt pust til sexlivet. Thai Tantra © är ett begrepp som innehåller thailändska Chaloi Sak massage och Taotiske Tantra massage.

Tantraläran har visserligen sin rot i yogasystemet, men under blandning med hinduiska element, särskilt dyrkan av den manliga gudomen (Shiva) i intim förbindelse med kvinnlig energi (shakti, "makt"), som i shaivismen representeras av Shivas gemål Kali eller Durga. Fokusering på symboler och mantran, framför allt när det kommer till människans drivkrafter och begär, ses som en möjlig väg att transformera individen till befrielsen.
Inom tantran anses passionen, lustan och sinnesupplevelserna vara i grunden rena. Det innebär också att tantran trots att den anses vara en transformativ genväg, dock har många fallgropar. För den som inte har renhet i hjärtat och sinnet blir passionen ett hinder på vägen att nå upplysning. För yogier (manliga yoga mästare) och yoginier (kvinnliga yogamästare) som har övat sig i att ha ett obundet sinne och att motiveras av medkänsla ger passionen bränsle och energi för att meditera på tomheten. Det tantriska målet är att hålla kvar ett tydligt förverkligande av tomheten mitt i passionen, det blir då möjligt att omvandla passionen till suverän lycksalighet. Vägen till upplysning kräver en orädd konfrontation med varje aspekt av psyket, inklusive grundläggande nivåer av ilska, lusta och rädsla.

Tantra massage är en unik form av massage baserad på den äldsta forntida visdom taoismen och tantra. Det är över 2000 år gammal och kommer från Indien. Hemligheten med massage är att det kan öka sexuell lust och även lossa spänningar som finns i hela kroppen, men bidrar också till att väcka några försvagade erogena zoner. Felaktigt, många tror att Tantra massage ENDAST är koncentrerad i och runt könsorganen är det absolut inte - men det är en del av en helkroppsmassage som använder små korta koncentrerade perioder av tantriska delen, en av de viktigaste anledningarna till att det är på detta sätt är att förhindra en extern orgasm eftersom det är just syftet att vi inte bör ha.

Massören är inte naken i Thai Tantra.

Syfte

Tantra massage är utformad för att lossa spänningen hos kvinnor i och runt deras Joni (slidan) samt bröst-och skinkan muskler, så att de kan uppnå större och djupare orgasmer på en härlig mjuk och avslappnat sätt. Tantra massage är lämplig för både kvinnor och män som har minskat eller förlorat lusten för sex, för en eller annan anledning.

Djupare orgasmer

Vad är speciellt med Tantra massage är att det är mycket sexuellt orienterat. Det kommer att finnas massage på och kring könsorganen, med fingrar och hand. Massagen beroende på vad den enskilde vill. Men även massage innebär beröring av könsorganen, har det absolut ingenting med sex att göra. Massagen hjälper dig att spara energi för att uppnå djupare orgasmer, men kunden måste så långt som möjligt inte har orgasmer under massagen, eftersom energin alltså kan gå förlorade, så det är en bra idé att ha sin pojkvän eller vänind som ligger redo hemma. Tantra massage är också en utmärkt inledning till samlag. Om du har varit utsatt för dåliga sexuella erfarenheter eller mycket stressad är thailändska biträdande Rama Sage en formidabel metod att vara avslappnad eller överträffa några blockader efter dåliga sexuella erfarenheter.

Massagen

Tantra massage kan i sin årliga upplagan ta lite tid. Av hygieniska skäl bör alltid man vara nybadet, då kroppen slappnar av och värms upp med några vanliga thailändsk massage eller möjligen en bastu såfrem en de är tillgängliga och följde som ett par minuter av avkoppling.

Där ingår ingen sexuelle ydelser.