Blue Diamond startade i forntiden att kallas Thai Lotus Massage grundades av Tommy och Phatcharada Chunprawat i 2003, men dom skilnasdas i 2004 och bara Tommy tog hand om affären, bytte namn till Blue Diamond 2007 och är i dag en av dom äldsta thailändska Massage centre i Skandinavien och den enda verkliga Thai Wellness Center.

Vi var de första att använda termen "Thai Wellness" och det går tillbaka till 2005, och den första att introducera Tantra conceptet i våra massage typer. Det har uppenbarligen inte varit förgäves eftersom de flesta kliniker på bakgrund av vår framgång har antagit samma synsätt. Vi möta de flesta av våra gästernas behov, och med mer än 20 manliga och kvinnliga nöjda gäster varje dag ska vi vara några av de bästa i yrket (Det bästa är utan tvekan i Thailand). Vi har varit så bra att vi har kunnat utveckla vår egen concept av Tantra massage som kallas Thai Tantra -. Body Tantra och Soap Body Tantra. Vores Tantra former är inte på något sätt jämföras med andra salongers Tantra Erbjudanden som inte har något med vårt koncept att göra.

Tyvärr finns det några kliniker som missbrukar namnet "Thai Tantra" i sin reklam och vi måste kraftfullt betona att vad de påstår är thailändska Tantra er falsk reklam eftersom de vet ingenting om thailändska Tantra annat än namnet, de har ingen aning om hur det borde utföras på grund av att de inte undervisas det med oss ​​och därför inte har ett utbildningsbevis som utfärdas av oss. Vi har våra jurister att tage dom till rettergång och flera har dömmas att betale månge tusind kronor i ärsätning.

Några thailändska kliniker och / eller deras ägare får av nogån tidigare gäster mycket dålig kritik runt på nätet, men det är ofta ogrundad eftersom det är oftast inte kliniken det är något fel med - men gästerna som inte följer de riktlinjer och regler som gälder för gästernas beteende mot flickorna och deres fortsätta. Så alltid på den typ olika recensioner med en nypa salt eller två.